RECIPEUme Recipes
          This recipe book is for everyone who loves ume, introducing ways to enjoy it throughout the seasons.
        
         
    デザート
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- 15-30分 NK14 おかず べに梅 デザート ベに梅 光陽 剣先 十郎 古城 城州白 完熟南高 有機南高 林州 梅シロップ 梅郷 橙高 氷見稲積梅 漬け梅 白加賀 福太夫 紅映 織姫 翠香 豊後 鶯宿
 
鎌倉店梅コンシェルジュの椎名です。落ち葉の舞う道を歩きながら、日ごとに肌寒さを感じる季節になりました。今回は、ふんわりあたたかく甘酸っぱいフレンチトーストをご紹介します。バターのコクと梅の甘酸っ... - 
              
                
              
              
              
              
                
              
              
                
                鎌倉店梅コンシェルジュの菊池が紹介する、さつまいもの豊かな風味と梅シロップの酸味が重なる「梅スイートポテト」。
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                A refreshing dessert introduced by Yashima, the ume concierge at our Kamakura store. The gentle t...
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                This easy recipe from Sato at our Kyoto store shows you how to make “Ume Marshmallows” with ume s...
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                Inspired by the classic British lemon curd, this recipe from Sato at our Kyoto store adds the fra...
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                This easy “Cup-Style Rare Cheesecake” from Sato at our Kyoto store is foolproof—made in cups so i...
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                Sato from our Kyoto store shares an easy recipe for “Ume & Pear Sweet Spring Rolls,” where pe...
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                Ishibashi from our Kyoto store introduces “Ume Chestnut Kinton,” a seasonal autumn sweet. Made si...
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                Sato from our Kyoto store shares a quick and simple recipe for “Ume Cinnamon Roll Pie,” where the...
 
