CHOYA UME EXPERIENCE
One hundred ways
to enjoy ume fruit.
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One hundred ways
to enjoy ume fruit.
梅体験専門店「蝶矢」について
CHOYA UME STUDIO, a ume specialty shop where people can experience the ume culture of Japan in a modern style to engage "a culture that fosters connections with loved ones," we continue to develop it while preserving traditional culture.
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梅レシピ
鎌倉店梅コンシェルジュの椎名です。落ち葉の舞う道を歩きながら、日ごとに肌寒さを感じる季節になりました。今回は、ふんわりあたたかく甘酸っぱいフレンチトーストをご紹介します。バターのコクと梅の甘酸っぱい風味がマッチして朝食やブランチにピッタリです。 【レシピ】(2人分/所要時間20分 ) 梅シロップ 60ml 漬け梅 3粒 小梅の場合は15粒程度 卵 1個 牛乳 100ml 食パン(6枚切り) 2枚 バター 20g 1.漬け梅は粗く刻み、食パンはお好みのサイズにカットします。2.ボウルに梅シロップ、卵、牛乳を入れて混ぜ、卵液を作ります。...
A refreshing drink introduced by Watanabe, our staff at the Kamakura store, perfect for getting through the lingering summer heat....
A refreshing dessert introduced by Yashima, the ume concierge at our Kamakura store. The gentle tartness of ume and the...
Shiina from our Kamakura store shares a summer-perfect appetizer recipe. The tangy flavor of ume, the crunch of nuts, and...
鎌倉店梅コンシェルジュの椎名です。落ち葉の舞う道を歩きながら、日ごとに肌寒さを感じる季節になりました。今回は、ふんわりあたたかく甘酸っぱいフレンチトーストをご紹介します。バターのコクと梅の甘酸っぱい風味がマッチして朝食やブランチにピッタリです。 【レシピ】(2人分/所要時間20分 ) 梅シロップ 60ml 漬け梅 3粒 小梅の場合は15粒程度 卵 1個 牛乳 100ml 食パン(6枚切り) 2枚 バター 20g 1.漬け梅は粗く刻み、食パンはお好みのサイズにカットします。2.ボウルに梅シロップ、卵、牛乳を入れて混ぜ、卵液を作ります。...
A refreshing dessert introduced by Yashima, the ume concierge at our Kamakura store. The gentle tartness of ume and the smooth richness of milk come together perfectly in the “Milk Ume Sherbet.”
Shiina from our Kamakura store shares a summer-perfect appetizer recipe. The tangy flavor of ume, the crunch of nuts, and a spicy kick from black pepper and pink pepper make “Spicy Ume Nuts” truly addictive.
version : 2025-03-13-01
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